Menneitä tapahtumia

Koko lippukunnan lumirieha 3.3.2014
Huraa! Lumirieha päästiin kuin päästiinkin pitämään! Tosin usko loppui Halssilan lumimäärän suhteen, mutta Laajavuoren tykkilumikin toimi mainiosti – ja vielä tapahtumapäivänäkin saatiin hyvä tuoreen lumen kerros, joten pulkkamäki oli erinomaisessa kunnossa!
Ja väkeäkin oli! Touhun vipellyksessä ei tarkkaa osallistujamäärää päässyt laskemaan, mutta valistunut veikkaus on siellä 65-70 hengen seutuvilla, perhepartion pienimmistä aina varttuneimpiin aikuisiin asti.
Mäessä liuttiin pulkilla, liukureilla, stigoilla ja jos jonkinnäköisillä muillakin vehkeillä. Isopandat niittivät mainetta ja kunniaa voittamalla Daven (kiertopalkinto) Versolympialaisissa, ja Eza tarjoili meille lämmittävää mehua. Ilta päättyi vielä sudenpentulupauksen antoon ja iltahartauteen metsän siimeksessä.
Kiva, kun olit mukana! Ja toivottavasti talvikelit vielä antavat mahdollisuuden moniin makoisiin mäkiin! Nähdään taas!

Itsenäisyyspäivän partiojumalanpalvelus 6.12.2013
Perinteistä partiokirkkoa maustoi tänä vuonna Suomalaisen messun laulut, jotka kajahtivat lähes täydessä kirkossa 221 hengen voimin. Laulun tunnelmissa muisteltiin niin sota-aikaa kuin Jumalan meille antamaa huolenpitoa.
Koirat kantoivat liput sisään, Aavikkoketut johtivat alkurukoukseen, Isopandat tanssivat, Ilvekset keräsivät rahalahjan, Merikotkat palvelivat glögipisteellä ja koko lippukunnan väki kokoontui yhdeksi, isoksi partiokuoroksi.
Lupauksenantajia oli iso joukko – upouusia partiolaisiakin huivitettiin 18 henkeä! Lisäksi viidelle johtajalle myönnettiin ansiomerkit toiminnastaan lippukunnassa, ja luovutettiinpa vielä yksi Ko-Gi-huivikin!
Juhlallinen tilaisuus siis kokonaisuudessaan, ja ristin viereen noussut Suomen lippu kruunasi tilaisuuden. Kiitos kaikille osallistujille ja hyvää joulun odotusta!

Lippukunnan yöretki Partiokolkkaan 2.-3.11.2013
Pyhäinpäiväviikonloppuna saatiin jälleen partiolaiset yhteen piirin leirikeskukseen Partiokolkkaan, Toivakkaan. Osallistujia oli ennätysmäiset 79, ja lisäksi lauantaina starttasi myös perhepartio päiväretkellä, joten parhaimmillaan JyVeläisiä pyöri Kolkan maastoissa satakunta.
Ryhmillä oli päivisin omaa ohjelmaa, ja viikonlopun aikana löysi partiolaisia niin leipomasta, suunnistamasta, tutustumasta maamerkkeihin kuin harjoittelemassa nuotion tekemistä. Ryhmistä Koirat majoittuivat kaminateltassa ja Ilves-joukkue laavulla – varsinkin jälkimmäisille kokemus oli uusi ja jännittävä, mutta lopulta oikein mukava!
Koko porukalla osallistuttiin iltanuotiolle, aamukasperiin ja lipunnostoihin ja -laskuihin. Aika kului vauhdilla, ja sunnuntain nuotionyyttien täyttämin vatsoin palasimme linja-autolla takaisin Jyväskylään.
Kiitos retkestä kaikille osallistujille! Olette mahtavia!

Lippukunnan päiväretki Huutamaan la 28.9.2013
Huutamassa retkeiltiin ennätysmäisen 82 hengen voimin, ja kylmästä viikosta huolimatta sää suosi meitä, jopa aurinko helli ajoittain.
Retkellä olivat mukana kaikki sudenpennuista aikuisiin, ja ilahduttavan paljon myös vanhempia ja muita perheenjäseniä oli lähtenyt nauttimaan syksyisestä luonnosta. Ruokaa laitettiin ryhmittäin trangioilla, ja rastiradalla opeteltiin mm. ensiapua, jos jalkaan uppoaa naula, lipunnostoa ja käärittiin kavereita muumioiksi. Maalissa vielä kaikille väsättiin oma istuinalusta tulevia retkiä varten.
Retken lopuksi Anu kertoi tarinaa tyhmästä ja viisaasta rakentajasta (mehän haluamme olla  tulevan kämppämme kanssa – ja muutenkin – niitä viisaampia), ja makkaran ja vaahtokarkin maku suussa lähdettiin kotimatkalle.
Seuraavaa yhteistä retkeä odotellessa!

La 6.10.2012 Lippukunnan päiväretki Huutamaan:

Tämän sivun päivitys on vielä vähän vaiheessa, mutta kehittelemme asiaa ajallaan…

Comments are closed.